Agregátor obsahu

Zpět Výlety po Brdech, Podbrdsku a Berounsku usnadňuje a zvýhodňuje nová návštěvnická karta

Brdy a Podbrdsko a Berounsko. Dvě atraktivní turistické oblasti ve Středočeském kraji, kam nejen o letních prázdninách míří výletníci všech věkových kategorií. Krásná přírodní zákoutí, vyhlídky a turistické trasy doplňují stylové penziony, restaurace, pivovary, kavárny, muzea, hrady a zámky, zooparky či sportovní zařízení. Na více než stovku míst mohou návštěvníci letos v létě zavítat za zvýhodněné vstupné díky nové návštěvnické kartě, která je plná slevových kódů a bonusů. Přehled zapojených institucí je ZDE .

Návštěvnická karta je výsledkem spolupráce obou turistických destinací, v příštím roce navíc chystají její rozšíření do digitální podoby.

„Aby si návštěvníci výlety v Brdech užili, připravili jsme pro ně brožuru, díky které mohou čerpat výhody na zajímavých turistických místech. Navštivte vybrané turistické atraktivity, zakupte si zde plné vstupné a brožuru získáte zdarma. Kupony a benefity můžete čerpat při návštěvě dalších zařízení, která se do tohoto projektu zapojila,” říká Luboš Kožíšek z turistické oblasti Brdy a Podbrdsko, z. s.

Balíček slev a výhod využijte, ať už v oblastech žijete a vyrážíte na jednodenní výlety, či Brdy a Podbrdsko nebo Berounsko navštívíte v rámci několikadenní dovolené. Návštěvnická karta je uzpůsobena úplně všem, množství slev a benefitů je tak široké, jako je široké spektrum zdejších výletníků.

Více informací na www.brdyapodbrdsko.cz a berounsko.net.



 

Naše projekty

Agregátor obsahu

Bezpečný středočeský kraj  

 

Pohodlné čtení čtvrtletníku Středočech  

logo projektu fandimat  

 

Konference  

Agregátor obsahu

Videa z kraje

Krajský geoportál nabídne informace o silnicích
Práce na mostu v Sázavě pokračuje dle plánu
U Neratovic pokračuje oprava silnice
Cestující v kraji mohou využívat deseti měsíční kupóny
Kulturní léto Středočeského kraje je v plném proudu
Britský velvyslanec navštívil Hrabalovo Kersko
344.díl, Středočeské noviny, 30.10.2023

Úřední hodiny pro veřejnost

Po, St:
8:00-17:00
Út, Čt:
8:00-15:00
Pá:
8:00-13:00